TOPO ZEPHYR Woman

Ikke på lager
SKU
W0370000TEALIM

Zephyr ”run like the wind” er en ny revolutionerende løbesko fra Topo Athletic der appellerer til løbere der ønsker en løbesko til de hurtige træningsture både de korte som de lange distancer. Med en ”stack” højde på 28/223 mm og 5 mm drop er Zephyr designet til løbere der søger efter en neutral letvægts løbesko med en blødere ydersål, stabilitet samt mere support uden at den gå på kompromis med pasformen. Den rummelige og brede forfod giver masser af plads til at tæerne kan bevæge sig naturligt og man opnår derved en bedre fodafvikling i ens løb.

Zephyr er opbygget med en ZipfoamTM mellemsål der giver en bedre dæmpning og holdbarhed end de normale EVA såler. Under mellem sålen er der placeret en rigid Pebax ”elastomer” plade der stabiliserer den relative bløde for og mellemsål. Den nye lettere og opdaterede ”mesh” er desuden yderligere forstærket men er stadig utrolig åndbar og føles som at tage en strømpe på.

Zephyr er en virkelig god og komfortabel løbesko til dig som er på udkig efter en løbesko som giver dig den rette support og komfort til de mellemlange og lange træningsture og konkurrencer.

Løbere der allerede har testet Zephyr skriver “Upper is breathable, toe box is top notch, midsole is plush without being mushy, relatively lightweight for how much shoe there is."