TOPO PHANTOM WOMEN

På lager

Price From:
Specialpris 850,00 DKK
Pris: 1.499,00 DKK

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Med en ”stack” højde på 30/25 mm og 5 mm drop er Phantom Topo Athletic´s mest støddæmpende løbesko. Phantom er designet til løbere der søger efter en neutral løbesko med øget stødabsorbering og mere support uden at den gå på kompromis med fleksibilitet og pasform. Den rummelige og brede forfod giver masser af plads til at tæerne kan bevæge sig naturligt og man opnår derved en bedre fodafvikling i ens løb.

Phantom er en virkelig god og komfortable løbesko til dig som er på udkig efter en løbesko som giver dig den rette support og komfort til de mellemlange og lange træningsture og konkurrencer. Den nye opdaterede og forstærket ”printet” overdel uden syninger eller svejsninger er både holdbar, let og åndbar på samme tid.

Phantom er designet med den nye ZipfoamTM mellemsål der giver mere dæmpning og holdbarhed end de normale EVA såler. Strategisk placerede gummi pods på ydersålen giver en bedre holdbarhed. Yderligere er Phantom udstyret med en TPU hælkappe der sikre og styre foden under løb of afsæt.

 

  • Best For:Road Running
     
  • Stack Height:30mm (heel) // 25mm (forefoot)
  • Heel to Toe Drop:5MM
  • Weight:8.6 oz (W7)

Yderligere information

Yderligere information

Farve Nej
Målepunkt 6 - Skostørrelse Nej