Thoni mara NRG2 KOMPRESSION TIGHTS – UNISEX

På lager
SKU
555249-90
Fra 550,00  DKK

NRG2-serien er udviklet på baggrund af mange års undersøgelser, hvor Thoni Mara endelig har fundet et tekstil, der tilfredsstiller deres krav og ønsker om funktion. NRG2 er et tekstil, der er bygget op omkring langtrækkende infrarøde stråler. Det lyder måske som noget fra en science-fiction film, men det er faktisk meget ordinært og noget vi udsættes for hver dag. Infrarøde stråler kommer blandt andet fra solen, men de stråler os fra forskellige grundstoffer og strålerne har en række gavnlige effekter, som Thoni Mara har formået at udnytte.

NRG2-tekstilet udsender således langtrækkende infrarøde stråler, hvorigennem tekstilet øger blodcirkulationen og påvirker positivt iltindholdet i blodet. Samtidig mindsker de infrarøde stråler mælkesyreindholdet i musklerne og sænker hjerterytmen, så du tager længere tid om at blive træt.

Sammen med de infrarøde stråler har Thoni Mara bygget NRG2-serien op med tre gange så meget elastan som normalt, hvilket betyder, at serien er mere komprimerende end de normale tights. Således understøtter og øger kompressionen effekten fra de infrarøde stråler. Samtidig betyder kompressionen, at tighten sidder stramt til benene, hvorved muskelvibrationerne mindskes, hvorfor trætheden udskydes og risikoen for skader mindskes.