Om produkterne

Læs om vores 3 stærke brands herunder!
Thoni Mara, Topo Athletics, samt Herzog kompression


Thoni Mara
er ikke som sædvane produceret i Kina. Thoni Mara er designet og produceret i Tyskland af Christian Schwarz som har mange års erfaring inden for maraton løb. Navnet Thoni Mara stammer fra navnet Mara Thoni som på tysk betyder maratonløber. Tøjet er som udgangspunkt skræddersyet til løbere og deres behov, således at de altid kan føle sig trygge, selv ved ændrede vejrforhold.

Produktion og udvikling er begge in-house, hvorfor det også derfor er muligt at gennemføre idéen bag produkterne. Dette er en af mange argumenter til fordel for indenlands produktion. Kvalitet er blevet mere efterspurgt blandt løbere, da skader ellers kan opstå. Thoni Mara udvikler på baggrund af denne efterspørsel.

Det er igennem erfaringen inden for løb, at han har skabt et unikt produkt, som har følgende kerne egenskaber:

  • HudvenligMange Marathon løbere kender til det med, at brystvorterne bliver revet til blods og derfor bruger vaseline og plaster til at forhindre dette. I Thoni Mara tøjet er dette ikke relevant, da produkternes materiale forebygger dette.
  • LugtfriTøjet kan bruges til træning flere gange inden det behøver at blive vasket, da tøjet er lugtfrit. Flere skylder blot produktet under bruseren og lader det lufttørrer. Dette er både til gavn for miljøet og sparer også en masse tid på tøjvask.
  • SømløsDer er ingen generende syninger eller mærke med vaskeanvisninger mm. det er syet ind i tøjet.
  • ErgonomiskTøjet følger kroppens bevægelser. Du kan rive i det uden at det ryger ud af form, hvilket betyder at du kan have glæde af produkterne i mange år, da det kan holde til meget.
  • KlimaregulerendeDet hjælper kroppen med at tilpasse sig både varme og kulde.
  • ÅndbarTøjet er meget svedabsorberende, så du vil altid føle dig tør på indersiden.

**Sommerudgaven har et ekstra element som er vævet ind i stoffet, det kaldes Nilit Breeze har er et ekstra kølende element, så du på de varme sommerture bliver kølet ned, når varmen sniger sig ind.  Thoni Mara er et ægte high-tech produkt – Made in Germany.

Topo Athletic – er et nyt amerikansk brand af løbe- samt fitnesssko der tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser. Topo blev etableret af Tony Post for 3 år siden om med sin mangeårig løbeerfaring samt 30 års erfaring inden for fodtøj (CEO Vibram USA i 11 år) har han skabt en serie af fantastiske og ergonomiske løbesko. Topo Athletics’ manifest lyder:

“Every Athlete understands that better does not just happen. You have to make it happens and you make it happens through a series of choices that make you better today than you were yesterday. By choosing to train smarter and work harder and then doing it again tomorrow. Topo´s shoes work with you, not for you, because we know you have what it takes to make it happen

Topo Athletic arbejder indenfor 3 produktprincipper – Pasform, Platform og vægt – og indenfor segmentet ”road” løbesko og ”trail” løbesko

  • Pasform: Topo bruger en anatomisk ”last” for at opnå den bedste pasform samt sikre en god støtte omkring vrist og hæl samtidig med at de ikke går på kompromis med deres luftige og ”roomy” forfod hvorved ens tæer kan bevæge sig naturligt, smidigt og komfortabelt.
  • Platform: Sålen variere fra 13 til 28 mm med 0 til 5 mm drop fra hæl til tå afhængig af produkt. Derved opnås et stabil og neutralt fundament der tilskynder foden og kroppen til at bevæge sig naturligt.
  • Vægt: Topo brugeren co-støbt gummi og EVA-platform, hvilket gør dem lette og fleksible. Princippet er at udvikle og producere en let sko der vejer mellem 145 – 255 gram. Generelt bruger Topo et let og super åndbar mesh som også holder vægten nede.

Herzog Medicals er et ny innovativt produkt til idrætsudøvere på fødderne. Forebyggelse af ømhed og skader i svangsenen. Alle idrætsudøvere der går, løber, springer og hopper belaster foden. Det er i særdeleshed svangsenen, der forbinder hæl og tæer, der belastes ved såvel landing som afsæt. Mange idrætsudøvere oplever hyppigt ømhed og irritation af svangsenen og ofte i sådan en grad at træning, kampe eller konkurrence ikke kan fuldføres.

Herzog Medical er designet til at forebygge irritaion, ømhed og skader i svangsenen ved at understøtte og komprimere den naturlige krumning af foden.

FOREBYGGELSE AF HÆVEDE FØDDER MED HERZOG

Fødderne kan hæve i sådan grad at de smerter og hæmmer gåturen. Hidtil har det gode råd været at holde pause, og på den måde komme tilbage til rette niveau.

Dette er anderledes med Herzog Sport Compression. Vi har produkter til både herrer og damer:

GÅ TIL SHOPPEN.