MAGNIFLY 4

På lager

Price From:
Specialpris 980,00 DKK
Pris: 1.500,00 DKK

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

 

Den nye opdaterede Magnifly 4 er den ultimative 0 drop løbesko. Magnifly4 er designet til løbere der søger efter en neutral løbesko med øget stødabsorbering uden at gå på kompromis med fleksibilitet og pasform. Den rummelige og brede forfod giver masser af plads til at tæerne kan bevæge sig naturligt og man opnår derved en bedre fodafvikling i ens løb.

Magnifly 4 er en virkelig god og komfortable løbesko til dig som løber midtfod eller forfod og som søger en konkurrence eller træningsløbesko til de lidt længere løbeture. Den nye opdaterede og forstærket ”printet” overdel uden syninger eller svejsninger er både holdbar, let og åndbar på samme tid. Yderligere er den nye overdel lavet af regenereret materiale svarende til 3 plastik flasker per løbesko.

Magnifly 4 er designet med en 2-density EVA ZipfoamTM mellemsål der forekommer blødere på den øverste del af sålen for at opnå en god komfort og stødabsorbering samtidig med at den nedre del er en smule fastere for at opnå en bedre føling og fremdrift.

 

 

Yderligere information

Yderligere information

Farve Nej
Målepunkt 6 - Skostørrelse Nej