TOPO ATHLETIC MAGNIFLY 3-W-US 9.5

Ikke på lager
SKU
W034095IRSCOR
Tilbudspris 599,00  DKK Regulær pris 1.300,00  DKK

Magnifly3 er revolutionerende inden for pasform og fleksibilitet. En sko der er designet til løbere der søger efter en neutral løbesko, med øget støddæmpning uden at gå på kompromis med vægt, fleksibilitet og pasform. Magnifly2 er den perfekte træningssko, samt konkurrencesko til de længere distancer. Den opdateret ”mesh” giver en bedre holdbarhed og yderligere struktur, uden at gå på kompromis med vægten samt åndbarheden. Den nye 0-drop platform, er en anelse blødere og mere fleksibel end den oprindelige Magnifly. Derved opnåes der en mere naturlig løbeoplevelse og med Topo´s varemærke, nemlig den brede forfod, giver den plads til at ens tæer kan bevæge sig naturligt. Skoen alle kan løbe i.

Vægt: Herre 283g (str. 42,5) Total højde: 25 mm X 25 mm. (0 mm. DROP) Skoens mellemsål er produceret af en 3 delt EVA skum, hvorved man opnår en fantastisk fleksibel og responderende dæmpning. Pasformen skiller sig ud fra andre løbesko ved dens bredde forfod, der opfordre til en naturlig bevægelse af tæerne, en minimalistisk følelse uden at Magnifly2 går på kompromis med støtten og mellemfodens hold. Super åndbar overdel.

Topo burger en 3D print teknologi der gør, at alle skoene er sømløse indvendige og derved opnår man en næsten 100% sømløs overdel.

Specifikationer
StørrelseEUR 41 (US 9.5)