@Ironwomendk

Sleeves

Har testet utallige sleeves. Og havde egentlig fundet 2 mærker som jeg var godt tilfredse med. Blev gjort opmærksomhed på kvaliteten af Herzog og skulle selvfølgelig teste dem. Har nu 4 par og de har været vaset SÅ mange gange, trods det holder de formen 100%. De sidder bare perfekt fra achilles helt op til mit knæ. Og det bedste er, at de fås i 2 længder, dvs. jeg med ikke så lange ben, også kan få nogle, som passer til mig. Også tykkelsen på læggen skal oplyses, så du får nogle, som har den korrekte kompression.

Tights

Når jeg har trænet virkelig hårdt, kunne jeg aldrig finde på, at gå fra baderummet uden mine lår kompressions Herzog. Jeg har mærket markant hurtigere restitution og en fremgang i mit løb, som jeg er ganske godt tilfreds med!

T-shirt

Ikke nok med de sidder virkelig godt, så er de også utrolig behagelige, når det er varmt. Føler nærmest de holder mig kølig. En anden fed ting, er også at man kan bruge dem igen og igen, uden de kommer til at lugte. Fik af vide, at jeg kunne bruge dem 10 gange inden de lugtede. Testede et par gange, og det er rigtig nok! De kommer ikke til at lugte, men bliver lidt mere stive af sved Skyller mine op i 20 min. ved 30 grader, det har jeg nu gjort rigtig mange gange (har 5-7 træninger i ugen) og de holder både form, farve og blødhed!

Speedjakke

Har aldrig haft så tynd en jakke! Var ganske skeptisk, om jeg kunne holde varmen. Utrolig overrasket på første løbetur i -1 grad, hvor jeg kun havde 1 langærmet svedundertrøje inden under. Havde lagt et lag mere klar, men det blev ikke nødvendigt. Det at den også er vindtæt er meget praktisk, når jeg bor tæt ved vandet, og løber mange af mine ture langs dette. Selv om jeg løber længere ture med jakken på, så har jeg ikke fornemmelsen af, at der er et lag sved på indersiden. Den temperere kroppen virkelig godt.

Løbejakke

Ud over at det er en utrolig lækker blå farve, så er den også lavet i et stof, som man kan bevæge sig i alle retninger. Jeg anvender den til min funktionelle træning, hvor jeg både arbejder med kettlebells, armstrækninger og parøvelser. Pga. dens fleksebilitet mærker man næsten ikke, at du har en løbejakke på.

Vest

Hvor skal jeg næsten starte.. Har mange veste, men alle er blevet pensioneret, efter købet af denne vest! Den er blød, den er varm, den er fed og så passer den bare SÅ godt. Det fleksible i siderne gør, at man kan få vesten til at sidde helt tæt. Det er så skønt når man løber, at tommelfingrene ikke rammer ind i vesten!

Løbesko

Jeg har haft i alt 9 par Topo løbesko, og må sige de sidste 2 erhvervelser slår alle mine ønsker.
Det drejer sig om MagniFly 2 og UltraFly 2. Begge 2 imponerende løbesko.

Normalt ville jeg være bekymret for at løbe med en 0 drop sko på de længere ture, men denne sko har jeg ingen problemer med. Normalt bliver jeg øm i skinnebenet, men det har jeg på intet tidspunkt været med MagniFly 2.

Pasformen er et helt kapitel for sig selv. Tidligere har jeg løbet i meget kendte skomærker, som er markant smallere. Jeg var meget skeptisk i starten, men blev af en veninde overbevidst om, at jeg skulle teste Topo og tak for det. Mine fødder kan bevæge sig samtidig med, at hælen bliver holdt fast. Et andet væsentligt plus er også, at siden jeg er skiftet til Topo har jeg ikke fået en eneste vabel. Ikke engang på mine løbeture til mine Ironman stævner (hvor der kommer rigtig meget væske ned i skoene) 😉

Umiddelbart kan jeg faktisk ikke finde noget negativt.. Der er et meget lille minus, og det er deres snørebånd. Der skal laves dobbeltknude, ellers går det op.

 

Skrevet af @Ironwomendk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *