Herzog Ankel- og Svangkompressionstrømpe

Herzog Medicals Ankel- og Svangkompressionsstrømpe er et ny innovativt produkt til idrætsudøvere på fødderne.

  • Forebyggelse af ømhed og skader i svangsenen

Alle idrætsudøvere der går, løber, springer og hopper belaster foden. Det er i særdeleshed svangsenen, der forbinder hæl og tæer, der belastes ved såvel landing som afsæt. Mange idrætsudøvere oplever hyppigt ømhed og irritation af svangsenen og ofte i sådan en grad at træning, kampe eller konkurrence ikke kan fuldføres.

Herzog Medical Ankel- og Svangkompressionsstrømpen er designet til at forebygge irritaion, ømhed og skader i svangsenen ved at understøtte og komprimere den naturlige krumning af foden.

  • Forebyggelse af hævede fødder

Vandrer i særdeleshed kender til hævede fødder under gåturen. Fødderne kan hæve i sådan grad at de smerter og hæmmer gåturen. Hidtil har det gode råd været at holde pause og få fødderne op.

 

Herzog ankel og svang kompressionstrømpe

Årsagen til de hævede fødder skal findes i kredløbets manglende evne til at recirkulere blod og fjerne affaldstoffer gennem det venøse tilbageløb.

Herzogs Ankel- og Svangkompressionsstrømpe er designet og fremstillet med doseret kompression, der understøtter det venøse tilbageløb og forebygger ødemdannelse og dermed forebygger hævede fødder.

  • Burning feet syndrom og slidte hælpuder

Herzogs Ankel- og Svangkompressionsstrømpe er desuden designet og strikket med specielle coolmax lag under forfoden og hælen. Den specielle vævning under forfo- den forebygger “Burning Feet Syndrom” der ofte mærkes under fodballen ved hurtige accelerationer, opbremsninger, retningsskift samt på længere løbeture. Under hælen er vævning gjort tykkere hvilket øger stødabsorbtionen og reducerer belastningen af hælpuderne.

  • Kombination med Herzog Pro-Compression Tubes

For at opnå den unikke doserede og faldende kompression i Herzog strømperne er strikningenen yderst kompliceret. Idrætsudøver der både har behov for support af svangsener, akillessener og lægmuskulatur kan med stor fordel anvende Herzogs ankel og kompressionsstrømpe i kombination med Herzog Pro-Compression Tubes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *