Se vores ambassadører

Mød vores ambassadører for Topoathletic løbeskoene, herunder:

 


Ambassadør  - Jens

Billede Jens

Navn: Jens


Jeg begyndte at løbe på min efterskole i 1991 og har nydt at løbe lige siden. Jeg er ikke en hurtig løber, men vil helst løbe marathon og ultraløb som er min fortrukne distance. Jeg løb mit første marathon i 2001 og startede på ultraløb i 2009. Jeg har mange gode oplevelser med løb, men den største er helt klart at gennemføre Sparthatlon i 2017, som er et 246 km langt løb i Grækenland. Siden jeg er begyndt at løbe i Topo´s sko døjer jeg ikke mere med blå negle og vabler hvilket kan ødelægge ethvert løb. Dette er grundet den brede forfod som giver mere plads til at bevæge sine tæer. Jeg har løbet i flere forskellige mærker og modeller og må bare sige at Topo er den sko som er min favorit. Sko som jeg løber med:

 • - Topo Phantom: En god sko med masser af stødabsorbering. Den er min primære sko til marathon og ultraløb.
 • - Topo Ultrafly: Dette er en sko med en mild pronation, men er stadig en neutral sko. Har løbet alle distancer i denne sko op til marathon, men kan garanteret godt bruges til de længere løb.
 • - Topo Magnifly: Denne sko bruger jeg til min indendørs træning. Styrketræning og løb på løbebånd.

 

Ambassadør - Martin

Billede martin
Navn: Martin

Mit navn er Martin Tornøe-Møller og jeg er ambassadør for Topo Athletic. Jeg vil her kort fortælle lidt om mig selv og hvorfor jeg anbefaler Topo Athletic løbesko. Jeg har været løber siden jeg var helt ung og har altid elsket det frirum som en løbetur giver. Tidligere var det oftest småturer på 5-10 kilometer jeg løb og det satte ikke de store krav til løbeskoene. Det ændrede sig i efteråret 2018 hvor jeg gav en kammerat håndslag på at løbe Ringkøbing Fjord Rundt 100 kilometer sammen med ham i 2019. Jeg lærte hurtigt at hvis jeg ville op og løbe de helt lange distancer blev jeg nød til at sætte mere fokus på løbestil og udstyr. Jeg begyndte derfor målrettet at træne for/midtfods løb da denne løbestil ikke belaster kroppen så meget på de helt lange ture. Desværre fungerer de fleste mainstream løbesko bare ikke sammen med denne løbestil da de som regel er udstyret med en tyk gummisål i hælen til at afbøde slaget ved hællanding. Jeg fandt efter lidt søgen og rådgivning frem til Topo Athletic løbesko og jeg var solgt på stedet.
Jeg har pt. Fire par Topo Athletic løbesko jeg skifter imellem:
 • - MTN-Racer til trail løb. Zephyr til de korte tempo ture.
 • - Phantom til de rolige ture.
 • - Magnifly som er min GO-TO sko og favorit sko som jeg kan bruge til både konkurrence og træningspas af alle længder.

Min løbekalender indeholder i 2020:

 • - Run’o’Clock. 8 timers trial challenge.
 • - Great Dane backyard ultra.
 • - Ringkøbing Fjord Rundt 100 kilometer.
 • - Læsø Ultra.
 • - Rute 66 Ærø Ultra.

 

 

Ambassadør - Lone

lone
Navn: Lone
Mit navn er Lone. Jeg er 45 år. Mor til 3 skønne unge mennesker. Kærester med Torben og arbejder på mit yndlings sted. Et skønt og dejligt plejehjem i Hjørring. Det har jeg gjort i 20 år…. I min fritid bruger jeg en hel masse stjernestunder i mine løbesko. Jeg har brugt de sidste 3 år på at deltage i en hel del stævner rundt omkring i det ganske land. Halve Ironman's plus en hel del Xterra... Jeg elsker at bruge min krop og jeg får slet og ret mere energi af at bruge energi. Efter et par lidt alvorlige styrt på min mtb i løbet af det sidste års tid har jeg valgt at "trække stikket" og kun træne, løbe, cykle osv osv fordi jeg elsker det og udelukkende for hyggens skyld.. Og hygge for mig kan snildt være 20 km i løbeskoene eller + 3 timer på min cykel ???? Indtil for nyligt var mine absolut favorit løbesko, Topo-athletic's Phantom. Men efter at ha' testet de sidste to par jeg har fået hjem (Zephyr og Magnifly3) må jeg bare erkende et enormt luksus problem. Jeg kan ikke længere pege på én model som den bedste. Jeg er simpelthen vild med dem alle sammen. Og at de alle sammen fåes i nogle rigtig fede farver er blot en ekstra bonus.
 

 

 

Ambassadør - Michael

Full_Logo_B_on_W_copy_1_
 
Navn: Michael
Mit navn er Michael Grove og jeg er 31 år. Jeg er bosat i Viborg sammen med min kæreste og vores to børn. Jeg læser til daglig statskundskab på Aarhus Universitet, hvor jeg er i gang med mit 8. semester, og dermed er færdig om et års tid. Ved siden af mit studie arbejder jeg som studentermedhjælper i Ledelsessekretariatet i Psykiatri og Social i Region Midtjylland – så jeg prøver at balancere løb sammen med familie, studie og studiejob. Jeg har løbet siden 2011 og de første par år løb jeg bare for mig selv. Men i 2014 kom jeg med i en af de lokale løbeklubber, hvor jeg virkelig fadt ud af, hvor fantastisk det er at løbe - ikke bare en pligt.

Jeg har løbet mange forskellige distancer og mine bedste tider er:

 • - 5 km: 00:20:03 10 km: 00:43:25
 • - Halvmaraton: 01:39:43
 • - 50 km: 04:40:40
 
I slutningen af januar besluttede jeg, at jeg skulle tabe mig lidt for at blive lidt sundere men også for forhåbentligt at kunne præstere bedre under mine løb. Dette har indtil videre (27. januar – 10. april) resulteret i et vægttab på 10 kg. Det er efterhånden blevet til mange kilometer i både fli-lyte2 og Ultraventure og jeg er svært tilfreds med dem. For én som mig der har en bred forfod, er Topo helt sublime og jeg synes de er en del mere støttende end andre mærker som jeg tidligere har løbet i. Jeg er desuden ved at teste både Magnifly 3 og Phantom, som begge indtil videre slår mig som værende helt fænomenale sko. Magnifly 3 udmærker sig ved at være en hurtig og let sko som er særdeles god på tempo- og intervalture – men den kan samtidigt sagtens bruges på de længere ture 15+ km. Phantom er i tillæg en rigtig behagelig mængdetræningssko, som virkelig viser sit værd på de længere ture eller dagen efter et hårdt træningspas, hvor støddæmpningen i skoen gør at kroppen bliver aflastet i tilpas grad. Jeg deler lidt af mit løb på Instagram-profilen @therunningdane, hvor jeg håber på at kunne inspirere andre til at komme i gang med at løbe - eller i hvert fald blot bevæge sig.

 

 

Ambassadør - Marianne

Full_Logo_B_on_W_copy_1_
 
 
Navn: Marianne
Om mig: Jeg er årgang 1966 og uddannet ergoterapeut. Jeg har løbet siden 2003, dog med mange ufrivillige pauser frem til 2013. Diskusprolapser i lænden og 4 rygoperationer har tvunget mig ud i disse pauser. Men siden 2013 har jeg løbet meget stabilt. Jeg elsker de lange ture og løber gerne i al terræn. Det bedste jeg ved, er at tage mine løbesko på og så bare lade benene bestemme hvor vi skal hen og i hvilket tempo. Jeg løber stort set altid i mine Topo Phantom. De passer godt til mine fødder og jeg undgår vabler og ømme tær Jeg holder meget af at løbe med andre, men en tur i mit helt eget selskab er jeg også glad for.
Jeg løber fordi det gør mig glad og fordi jeg kan.
Mine største præstationer:
 • - Læsø Ultra 65 km i 2019
 • - Bangkok Marathon 2018 (Marathon)
 • - Rubjerg Knudeløbet 2019 (Marathon)
 • - HC Andersen Marathon 2019 (Marathon PR 3.31)
 • - Den Fynske Påsketrippel 2019 (Marathon)