Topoathletic

Magnifly 2 er revolutionerende inden for pasform og fleksibilitet en sko der er designet til løbere der søger efter en neutral løbesko med øget støddæmpning uden at gå på kompromis med vægt, fleksibilitet og pasform. Magnifly 2 er den perfekte træningssko samt konkurrencesko til de længere distancer. Den opdateret ”mesh” giver en bedre holdbarhed og yderligere struktur uden at gå på kompromis med vægten samt åndbarheden. Den nye 0-drop platform er en anelse blødere og mere fleksibel end den oprindelige Magnifly og derved opnås en mere naturlig løbeoplevelse og med Topo´s varemærke den brede forfod giver den plads til at ens tær kan bevæge sig naturligt. Skoen alle kan løbe i.

Vægt: Herre 283 G (str 42,5) – Dame 228 G (str. 38) Total højde: 25 mm X 25 mm. (0 mm. DROP) Skoens mellemsål er produceret af en 3 delt EVA skum hvorved man opnår en fantastisk fleksibel og responderende dæmpning. Pasformen skiller sig ud fra andre løbesko ved dens bredde forfod, der opfordre til en naturlig bevægelse af tæerne, en minimalistisk følelse uden at Magnifly2 går på kompromis med støtten og mellemfodens hold. Super åndbar overdel.

Topo burger en 3D print teknologi der gør at alle skoene er sømløse indvendige og derved opnår man en næsten 100% sømløs overdel.

Herzog 2

Herzog Ankel- og Svangkompressionstrømpe Herzog Medicals Ankel- og Svangkompressionsstrømpe er et ny innovativt produkt til idrætsudøvere på fødderne. Forebyggelse af ømhed og skader i svangsenen Alle idrætsudøvere der går, løber, springer og hopper belaster foden. Det er i særdeleshed svangsenen, der forbinder hæl og tæer, der belastes ved såvel landing som afsæt. Mange idrætsudøvere oplever […]

Thoni Mara

Thoni mara kollektionen tilbyder overbevisende stilfuldt design kombineret med kompromisløs funktion til en uovertruffen pris. Materiale og snit af modellerne er skræddersyet netop til behov for løbere, så de altid kan føle sig godt tilpas, selv ved skiftende vejrforhold. Gennemførelsen af denne idé var kun mulig, fordi produktion og udvikling er et og samme sted. […]